Kontakt rådgiver

Telekom

Telekomløsninger for små og store bedrifter

Serit leverer et bredt spekter av Telenor Bedriftsløsninger innenfor mobile tjenester, telefoni og linjer. I tillegg leverer vi Broadnet sine løsninger.

Mobilt bedriftsnett

Telenor Mobilt Bedriftsnett gir bedriften et bedriftsinternt nett med fleksible og avanserte tjenester. Løsningen er unik ved at funksjonaliteten virker på tvers av mobil og fastnett samt at det er åpnet for en rekke integrasjonsmuligheter mot eksisterende interne løsninger. Mobilt Bedriftsnett er utviklet for å gi bedriften din effektive løsninger for den nye arbeidshverdagen med fokus på mobilitet og samhandling, både internt og eksternt.

Enkeltlinje

Produktet Enkeltlinje passer for mindre bedrifter eller mindre lokasjoner uten tilknytning til hussentral. Du får inntil to linjer til tale. Bedrifter som har behov for to eller flere talekanaler knyttet inn i egen hussentral får en god og tilpasset løsning med produktet Flerbrukerlinje. 

IPT Connect

Med IPT Connect samles telefonitjeneste (IPT) med en dedikert aksess i ett og samme produkt. IPT Connect er utviklet for bedrifter med godkjent hussentral og eventuell løsning for Samordnet Kommunikasjon (f.eks Microsoft Lync) med alt fra 10 til 250 brukere internt i bedriften.