Kontakt rådgiver

Tor Abrahamsen

Account Manager
Send mail
tlf: 913 56 202

Tor Inge Nilsen

Account Manger
Send mail
tlf: 479 17 54179

Kontor 365 - Økt produktivitet og samhandling

Løsningen gir deg alt du trenger for økt produktivitet og samhandling – levert fra nettskyen. Få tilgang på din Office og dine filer fra hvilken som helst PC/Mac eller mobilenhet.

En løsning som følger brukeren

Nye Office følger brukeren, og med Kontor 365 får du tilgang på din Office og dine filer fra hvilken som helst PC eller Mac, nettbrett eller mobiltelefon. Alle dokumenter, innstillinger og egendefinerte ordlister følger med Microsoft-kontoen. Slik kan du ta arbeidet og alle tilpassinger med deg.

Serit tar ansvar for at overgangen til en skybasert Office-løsning går smertefritt. Våre konsulenter sørger for nødvendige forberedelser og en effektiv migrering til en skybasert løsning og ivaretar nødvendige oppgraderinger. Du installerer den nyeste versjonen av Office på din PC eller benytt den via nettet. Løsningen kan kjøres parallelt med en tidligere Office-versjon inntil overgangen til nettskyen er fullført..

En ny administrasjonsopplevelse

Du kan enkelt administrere Exchange, SharePoint og Lync-tjenester fra hvilken som helst nettleser.

Opplæring

I forbindelse med overgang til Serit Kontor 365 vil våre konsulenter gjennomføre opplæring for brukere på den nye Officepakken.

Serviceavtale og brukersupport

Med Serit Kontor 365  får  du  tilpasset  administrasjon og en serviceavtale som garanterer 99,9 % oppetid, slik at du kan bruke mer tid på egen kjernevirksomhet. La vår supportavdeling løse problemer og spørsmål de  ansatte har i forbindelse med bruken av Office 365.