Kontakt rådgiver

Tor Abrahamsen

Account Manager
Send mail
tlf: 913 56 202

Tina Marie Kvale

Account Manager
Send mail
tlf: 411 26 949

Tor Inge Nilsen

Account Manger
Send mail
tlf: 479 17 54179

Kjell Erik Ruud

Account Manager
Send mail
tlf: 911 69 675

Digitale skjermløsninger

Digitale skjermløsninger og digitale møterom

Serit er en av Norges ledende leverandører av kommunikasjon via skjerm, også kalt Digital Signage. Vi har spesialisert oss på å levere komplette skjermløsninger for styring av intern og ekstern kommunikasjon. Vi sikrer den beste leveransen ved bruk av vår erfaring ved systemtilpasning, montering og oppfølging.

Utviklingen innen området digitale skjermløsninger har vært imponerende de siste årene. Nye teknologiske løsninger har gitt utvidede bruksområder, og stadig flere opplever god effekt ved å bruke slike løsninger.

Fleksibelt og enkelt administrasjonsverktøy

Vi benytter web-baserte administrasjonsverktøy for styring og håndtering av skjermene. Det gjør det enkelt å endre og oppdatere innholdet, samt distribuere og dedikere innhold til den enkelte skjerm eller skjermgruppe. Systemene håndterer alle slags bilde og filmformater. Det kan også legges til funksjonalitet som gjør skjermene interaktive - berøringsskjermer. Innholdet kan integreres mot ulike datakilder, nyhetstjenester, kalender, osv.

Lyd og bilde i god kombinasjon forsterker opplevelsen

Smart bruk av lyd vil forsterke budskapet og gi bedre brukeropplevelser. I mange situasjoner er lyd helt avgjørende for presentasjonen, og det er viktig at lyden ikke oppleves som støy. Serit leverer unike produkter for både retningsbestemt lyd og kontakthøyttalere.

Med lyddusj fra Serit kan du formidle et klart og tydelig lydbilde og fokusere lyden til mange punkter i ett og samme rom uten å forstyrre omgivelsene. Produktet er lite og nett, med et minimalistisk design og er enkelt å installere også i lokaler som byr på arkitektoniske utfordringer.

Hvorfor velge skjermløsninger fra Serit:

• Meget brukervennlig og oversiktlig programvare
• Utfyllende og tilpasset individuell opplæring av nøkkelpersoner
• Skybasert – ingen lokal server er nødvendig
• Kan integreres mot eksterne databaser for henting av informasjon
• Oversiktlig og enkel prisstruktur